Frostheim på Facebook

Frostheim är väldigt aktiva på Facebook där vi har flera grupper för hantverk, kämpalekar, fäktning med mera.

Här följer ett utdrag ur det senaste i vår öppna grupp. Gå med i gruppen SCA Frostheim  för att kunna följa oss på Facebook direkt.

Facebook har byggt om sin struktur(troligen för GDPR) alldeles nyss så det går inte att visa feeden från en grupp just nu. vi hoppas vi kan få tillbaka den funktionen snarast.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
6 days ago

blir det nått besök på garveriet imorgon? ... Läs merLäs mindre

Kommentera på facebook

Jag kanske, lustigt nog, men det beror lite på när de har öppet....

9 maj står det i komentarerna. Om jag förståt rätt.

Jimmy skulle kolla upp om de kunde ta emot oss söndag den 9 maj, om en månad alltså.

4 weeks ago

Dressed and ready for tonight's Drachenwald Curia session. Who else is planning on attending? (link in comments) ... Läs merLäs mindre

4 weeks ago

Hej. En skellefte-kollegas fru har fått jobb i Luleå. Någon som har tips på lägenhet eller rum? ... Läs merLäs mindre

Kommentera på facebook

Från när?

Kvalster är en hemsida som visar alla lägenheter dom är listade för uthyrning. Den är gratis. Hyresmäklaren kostar och det är samma lägenheter. Diös har en del lägenheter. Galären är dyra.

Byggfirmor typ NCC, Peab och skanska kan ha hyreslägenheter.

Det finns lediga lägenheter hos Gammelstad bo. Kolla hos HSB.uthyres. tips är att hyra en med element kvar i toaletten, annars måste man ha på golvvärme. Rikshem kan ha lediga korttidskontrakt på Porsön, mycket billigare än Gammelstan.

Svenska bostadsfonden har lägenheter på Örnäset och där behöver man ingen kötid. Lite blandad hyresnivå då vissa lägenheter är renoverade och andra inte. Heimstaden har också hyresrätter dock har de kötid, men relativt kort kötid. Kolla in deras hemsidor 😊

Kan ha ett rum att hyra ut i vår.

View more comments

1 month ago

Vi har just haft ett rätt deppigt möte om semestern. P g a ett j-a virus som ger mer jobb plus att det är färre sökande till sommarvikariaten gör att det går inte ihop. Så nu undrar jag hur mycket av sommarens eventplaner som kan bli av på riktigt. Dvs vilka helger ska jag undvika att jobba om jag får välja. Medeltidsdagar?? ... Läs merLäs mindre

Kommentera på facebook

Tror vi kommer köra v28 eller 29. Men det beror ju på restriktionerna. Släpper dom till senare så kör vi senare

Johan Åström

medeltidsdagar!🥳

Räkna med att det blir sent.

Med tanke på hur långsamt vaccineringen går, iaf här i v-botten så misstänker jag att vi ”friska” inte blir vaccinerade förrän tidigast augusti. Det har nämnts juni, men med förseningar och julisemester så är mitt bet augusti, tidigast.

Jag håller med Mats. Vi måste komma ihåg att man ska ta andra sprutan och sedan vänta minst 2 veckor innan man kan förvänta sig att vaccinet ska fungera. Alternativt får man köra någon variant där de som inte haft Covid får "vara pestsmittade" Och vara mer distanserade. Det går om man vill. 🙂

Håller med Mats Norlund, räkna med att det kommer dra ut på tiden. I Västerbotten ska det gå 10 veckor mellan dos 1 och 2 med Astras vaccin, som förmodligen är det som de flesta kommer att få. Hälsocentralenrna i Skellefteå har precis börjat ge äldre, äldre. Bokningssystemet har kraschat för 80+. Sista gänget av kommunpersonalen får dos 1 nästa vecka och dos 2 i maj. Lanstingspersonal har fått på vissa ställen. Man har inte kommit längre än att försöka rekrytera personal till isladan där allmänheten ska vaccineras. Det här kommer att dra ut på tiden. Frågan är då om restriktioner kommer lättas innan större mängd ur befolkingen är vaccinerade.

View more comments

2 months ago

Eftersom Sven är ute på rajd så skjuter vi upp JMB till i september 🙂 ... Läs merLäs mindre

Ladda Fler

Kalendarium

www.frostheim.se