Hantverk för nybörjare

2023-10-14
Tid: 10:00 till 22:00

Hej och välkommen till hantverk för nybörjare.

Det spelar ingen roll om du aldrig har gjort hantverk eller är erfaren elit. Denna dag vänder sig till alla som vill få hjälp att börja med något, få hjälp att fortsätta, vara på sitt första event, eller bara komma och hänga. Skriv gärna om det är något speciellt ni vill ha hjälp med så kan vi försöka lösa det.

Hantverk är så mycket mera än bara att sitta och sy, det är mera ett samlings ord. Man kan göra saker i läder, tyg, trä, garn, papper, sten, metall, you name it! Möjligheterna är oändliga!

Har du något du vill lära ut? Hör gärna av dig.

Medan vi pysslar så kommer de finnas massor av tid att surra, varför inte gå tillbaka till grunderna. Allmän info för nyfikna, frågestund med Furstinnan Anna. Vad är SCA? Vad gör vi och varför? Vad är drömmen osv. Försök till medeltida kläder uppskattas, föreningen har lånekläder om du inte har egna.

Tveka inte att fråga om något är oklart.

För att anmäla sig till eventet Maila [email protected]

Namn, vad du heter
Sca namn, om du har något
Härad/Baroni, ex Frostheim om inte medlem skriv inget här
Nybörjare , Ja /nej
Allergi, ifall ja , ange vika.

Mer info kommer att mailas ut närmare eventet.

Exportera till kalender via .ics fil

Genom att använda denna funtion kan du exportera detta event till din kalender via en .ics fil. Klicka på knappen så laddas filen ned, öppna filen så lägger den in den i din kalender. Om du använder en googlekalender, så kan du importera filen via webbinterfaced på kalender.google.comKalendarium

Läs mer
2024-06-26 till 2024-06-30

Broken arrow 2024

Tält/Bågskytte event
Flerdagsarsevent
Starttid: 14:00
Sluttid: 13:00
www.frostheim.se