Hantverkskurs: Scrollor

2018-04-14 till 2018-04-15
Flerdagsarsevent
Starttid: 10:00
Sluttid: 15:00

Nu är det dags igen för en kurs i Kaligrafi och Illuminering.
Denna gång kommer Furstinnan Agnes Odygd(Jo, det är samma Agnes som var och hälsade på oss på hägnan, då hade hon Drottningkrona istället) och lär er hålla pennan på rätt sätt.
Kursen riktar sig till alla, både de som gjort detta förr och de som inte har någon som helst kunskap sen innan.

 

Kursinnehåll:

Kaligrafi och Illumination, olika metoder och tidsåldrar. (mer info kommer)

Preliminär Information:

Kursen kommer hållas en lördag + söndag hemma hos Peppi Nash. Om vi blir många anmälda flyttar vi över kursen till Royal eller liknande lokal.
På kvällen på lördag kommer vi anordna en minibankett(alt knytkalas, detaljer är inte spikade än) + Hov med Furstinnan Agnes Odygd.

OBS: det finns inte några övernattningsplatser på detta event, vi  hyr inte lokalen över natten. men det går nog att lösa övernattning för några om ni vill komma till oss men då blir det hemma hos frostheimare som har lust med lite besök :)(Undertecknad räcker upp handen!)

Pris:

200 kr för kurs och bankett(150 för medlemmar)
100 kr för bara kurs
100 kr för bara bankett

ANMÄLAN:

Anmälan är stängd

Väl mött /
Kursledare: Furstinnan Agnes (Agnes Edgren)
Autokrat kurs: Anna von Urwald (Peppi Nash)
Autokrat minibankett: Herr Egil Drakhufvud (Zakarias Persson)

Här har ni lite bilder på scrollor som Agnes Odygd har gjort. För er som inte vet det så finns det olika utmärkelser man kan få i föreningen. När man får en sån utmärkelse så delas det oftast ut en scrolla till denna, och det är såna mästerverk ni ser här nedan. En scrolla kan ca allt från 10 timmar till en vecka att göra så det ligger mycket jobb bakom dessa!


Exportera till kalender via .ics fil

Genom att använda denna funtion kan du exportera detta event till din kalender via en .ics fil. Klicka på knappen så laddas filen ned, öppna filen så lägger den in den i din kalender. Om du använder en googlekalender, så kan du importera filen via webbinterfaced på kalender.google.comKalendarium

Läs mer
2024-06-26 till 2024-06-30

Broken arrow 2024

Tält/Bågskytte event
Flerdagsarsevent
Starttid: 14:00
Sluttid: 13:00
www.frostheim.se